Unieke kunstwinkel in Nieuwkoop
Ans
12 december 2021 

Unieke kunstwinkel in Nieuwkoop

Mijn werk is sinds kort te koop in De Kunstwinkel, Dorpsstraat 103 in Nieuwkoop, de unieke Kunstwinkel die de gemeente sinds kort rijk is. De Kunstwinkel is goed bereikbaar en er is veel kunst te koop in uiteenlopende stijlen en prijzen. Elke dag is een andere kunstenaar live aanwezig. Kom daarom gerust kijken want het is fijn om elkaar te ontmoeten.

 
In De Kunstwinkel hangen er van mij een paar abstracte werken uit de serie "Totality and infinity". Deze serie was in zijn geheel te zien tijdens een kunstroute in Alphen aan den Rijn in de voormalige V&D. Zie foto hieronder waarop slechts een detail. Helemaal rechts zie je kleine werken uit de serie "Hello world".


Wil je meer werk van mij zien, ga dan naar mijn website www.ansans.nl. Wil je meer weten over het Kunstcafé, mijn podcast KUNSTaanTAFEL of mijn online schilderlessen, blijf dan op deze website www.mijnschilderkunst.nl  Heb je vragen, dan kan je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen naar mijn mailadres mailto:ansvianen@live.nl

Wat is er in de donkere dagen voor Kerst fijner dan een onvergetelijk cadeau uit te zoeken voor de mensen van wie je houdt? Om je hierbij te helpen, hebben we in De Kunstwinkel in de Dorpsstraat in Nieuwkoop een ruime cadeautafel ingericht met allemaal bijzondere kunst en aanverwante cadeau-artikelen.  

Er is voor elk wat wils want meer dan dertig Nieuwkoopse kunstenaars hebben werk te koop aangeboden. Je kunt in De Kunstwinkel terecht voor schilderijen en keramiek in alle soorten en maten maar ook voor bronzen beelden en betaalbare etsen. Daarnaast is er een ruime keuze uit geschenken als kleurpotloden, kunstpuzzels, kaarten en prachtige handgeweven shawls. Van de opbrengst van de kaarsen gaat bovendien 70% naar Amnesty International.  

En weet je dat De Kunstwinkel meedoet aan de Decemberactie van Hart van Nieuwkoop? Dat betekent dat je bij iedere aankoop kans maakt op een mooie kerstbox vol met cadeaus, gevuld door de lokale ondernemers. De actie loopt tot 23-12-2021. Als je iets bij ons gekocht hebt kan je de loten direct invullen en bij ons inleveren. Gemakkelijk toch? Kom daarom voor een bijzonder cadeau naar De Kunstwinkel in de Dorpsstraat 103 in Nieuwkoop en maak kans op een goed gevulde kerstbox. Openingstijden: wo t/m vr van 13.00-17.00 uur, zaterdag van 09.30-16 uur en zondag van 13-16 uur.

Op de foto: Ans Vianen bij haar werk (schilderijen formaat 30 x 30 cm, inclusief lijst en passepartout), om de nek een handgeweven shawl van Irma Spaargaren, bronzen beeld van Tonneke Iwema, portret door Ewa Rogala.
 

Over de schrijver
Ans
Wie ben ik? Ik ben Ans Vianen, professional visual artist en eigenaar van Ans Vianen Kunst, een kunstpraktijk, gespecialiseerd in het geven van online cursussen en workshops tekenen, schilderen en schrijven. Ook heb ik mijn eigen podcast KUNSTaanTAFEL waarin ik praat met inspirerende gasten over de betekenis en invloed van kunst op het leven van alledag. Daarnaast heb ik het Kunstcafé opgericht. Een plek waar we met elkaar een halfuurtje tekenen aan de hand van een opdracht. Wat doe ik? Ik leer je hoe je jouw creativiteit optimaal kunt gebruiken. Dat doe ik via teken- en schilderlessen en schrijfworkshops. Via jouw tekeningen, schilderijen en teksten krijg je inzicht in wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je trekt je even terug in je eigen wereldje om je weer op te laden voor alle ballen die je de hele dag in de lucht moet houden. Waarom doe ik dat? Op de eerste plaats krijg je energie voor de dagelijkse klussen die nu eenmaal moeten gebeuren. Je leert onbewust keuzes maken waardoor je zelfvertrouwen automatisch vergroot wordt zonder dat je je daar bewust van bent. Omdat het je leven van alledag een andere kleur geeft. Met elkaar maken we de wereld nog mooier.
Reactie plaatsen