Save the date - Randprogramma Biënnale Noordwijk
Ans
08 februari 2023 

Save the date - Randprogramma Biënnale Noordwijk


Save the date:


De MEERKunstenaars, een groep tekenaars en schilders die maandelijks live werkt in het Cultuurcafé in Noordwijk en waar ik ook deel van uitmaak, zijn geselecteerd voor het randprogramma van de Biënnale Noordwijk die van 21 maart t/m 21 augustus 2023 gehouden wordt.


Wat gaan we doen? We gaan ter plekke de kunstenaars portretteren die meedoen aan de Biënnale en dat is live te zien voor het kunstminnende en geïnteresseerde publiek.


De locatie is steeds wisselend en verrassend. Hou daarom goed de site van de Biënnale Noordwijk in de gaten of de FB-pagina van MEERKunst.  


Klik voor meer informatie op de volgende link: https://biennalenoordwijk.nl/randprogramma/  maar noteer alvast de voorlopige data van dit bijzondere evenement in je agenda.

  1. vr 31 maart, 14.00-15.45 uur MEERKunst live in het Theaterhuis, Voorstraat 14
  2. vr 28 april,14.00-15.45 uur MEERKunst live in de bibliotheek, Akkerwinde 1a
  3. vr 28 juli, 14.00-15.45 uur MEERKunst live (waarschijnlijk) in ‘t Cultuurcafé, De Keuvel 1


Foto: Richard van Heemskerk


De MEERKunstenaars is een groep van zeven beeldend kunstenaars: Hans Berkhout, Joke C. Bos, Mariska de Kok, Marlies Korbee, Ans Vianen, Wil van de Niet en Machtelt IJdo.


Screenshot https://biennalenoordwijk.nl/randprogramma/ 
Over de schrijver
Ans
Wie ben ik? Ik ben Ans Vianen, professional visual artist en eigenaar van Ans Vianen Kunst, een kunstpraktijk, gespecialiseerd in het geven van online cursussen en workshops tekenen, schilderen en schrijven. Ook heb ik mijn eigen podcast KUNSTaanTAFEL waarin ik praat met inspirerende gasten over de betekenis en invloed van kunst op het leven van alledag. Daarnaast heb ik het Kunstcafé opgericht. Een plek waar we met elkaar een halfuurtje tekenen aan de hand van een opdracht. Wat doe ik? Ik leer je hoe je jouw creativiteit optimaal kunt gebruiken. Dat doe ik via teken- en schilderlessen en schrijfworkshops. Via jouw tekeningen, schilderijen en teksten krijg je inzicht in wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je trekt je even terug in je eigen wereldje om je weer op te laden voor alle ballen die je de hele dag in de lucht moet houden. Waarom doe ik dat? Op de eerste plaats krijg je energie voor de dagelijkse klussen die nu eenmaal moeten gebeuren. Je leert onbewust keuzes maken waardoor je zelfvertrouwen automatisch vergroot wordt zonder dat je je daar bewust van bent. Omdat het je leven van alledag een andere kleur geeft. Met elkaar maken we de wereld nog mooier.
Reactie plaatsen