OREWOET OPNIEUW TE ZIEN...
Ans
20 november 2022 

OREWOET OPNIEUW TE ZIEN...


Ja, je leest het goed. Mijn beeld OREWOET is nu te zien én te koop in de vervolgexpositie "In vuur en vlam" waar ruim tien kunstenaars uit de regio aan meedoen. Er is ook een expositieboek gemaakt die je dan in kunt kijken.

Het is bijzonder om zoveel verschillende interpretaties van een thema bij elkaar te zien. Let op: ik laat Orewoet niet zien in de hoedanigheid zoals dit beeld tijdens de Pinksterdagen in de Lutherkerk in Bodegraven heeft gestaan, maar als een tweedimensionale afbeelding van museumkwaliteit. 

Heb je de Pinksterdagen toen gemist, grijp dan nu je kans om alsnog een indruk te krijgen. Het werk is te zien in de centrale hal als je de trap opgaat en heeft daar volop de ruimte om in alle glorie bekeken te worden. 

Heb je een mooie plek voor dit kunstwerk of weet je een mooie plek, dan is het ook te koop. Want kunst is het waard om bekeken te worden en de wereld in te gaan.  

De expositie is voor iedereen gratis toegankelijk, tijdens de gebruikelijke openingstijden van het Evertshuis. Adres: Julianastraat 4, 2411 CV Bodegraven. 

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

De expositie is t/m 11 december 2022 te bezichtigen.

Over de schrijver
Ans
Wie ben ik? Ik ben Ans Vianen, professional visual artist en eigenaar van Ans Vianen Kunst, een kunstpraktijk, gespecialiseerd in het geven van online cursussen en workshops tekenen, schilderen en schrijven. Ook heb ik mijn eigen podcast KUNSTaanTAFEL waarin ik praat met inspirerende gasten over de betekenis en invloed van kunst op het leven van alledag. Daarnaast heb ik het Kunstcafé opgericht. Een plek waar we met elkaar een halfuurtje tekenen aan de hand van een opdracht. Wat doe ik? Ik leer je hoe je jouw creativiteit optimaal kunt gebruiken. Dat doe ik via teken- en schilderlessen en schrijfworkshops. Via jouw tekeningen, schilderijen en teksten krijg je inzicht in wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je trekt je even terug in je eigen wereldje om je weer op te laden voor alle ballen die je de hele dag in de lucht moet houden. Waarom doe ik dat? Op de eerste plaats krijg je energie voor de dagelijkse klussen die nu eenmaal moeten gebeuren. Je leert onbewust keuzes maken waardoor je zelfvertrouwen automatisch vergroot wordt zonder dat je je daar bewust van bent. Omdat het je leven van alledag een andere kleur geeft. Met elkaar maken we de wereld nog mooier.
Reactie plaatsen