OREWOET, In Vuur en Vlam


Tijdens Hemelvaart en Pinksteren waren namen 15 kerken in het Groene Hart deel aan het Kunstproject Feest van de Geest waarbij unieke eigentijdse kunstwerken van 15 kunstenaars te zien over het thema In Vuur en Vlam. 
Helaas is dit evenement alweer voorbij. Wat rest zijn de foto's, de herinneringen en de kunstwerken.

Mijn werk “Orewoet” was te zien in de sfeervolle en goed bereikbare Lutherkerk, Noordstraat 2, 2411 BJ in Bodegraven.  

In onderstaande video vertel ik o.a. over de ontstaansgeschiedenis, de gebruikte materialen, het experiment en de inspiratiebronnen. De video duurt 13.32 min.

 

Let op: Het kunstwerk dat je ziet in de video is nog niet af. 


Helaas is dit evenement alweer voorbij. Wat rest zijn de foto's, de herinneringen en de kunstwerken. 


Over de schrijver
Ans
Wie ben ik? Ik ben Ans Vianen, professional visual artist en eigenaar van Ans Vianen Kunst, een kunstpraktijk, gespecialiseerd in het geven van online cursussen en workshops tekenen, schilderen en schrijven. Ook heb ik mijn eigen podcast KUNSTaanTAFEL waarin ik praat met inspirerende gasten over de betekenis en invloed van kunst op het leven van alledag. Daarnaast heb ik het Kunstcafé opgericht. Een plek waar we met elkaar een halfuurtje tekenen aan de hand van een opdracht. Wat doe ik? Ik leer je hoe je jouw creativiteit optimaal kunt gebruiken. Dat doe ik via teken- en schilderlessen en schrijfworkshops. Via jouw tekeningen, schilderijen en teksten krijg je inzicht in wie je echt bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. Je trekt je even terug in je eigen wereldje om je weer op te laden voor alle ballen die je de hele dag in de lucht moet houden. Waarom doe ik dat? Op de eerste plaats krijg je energie voor de dagelijkse klussen die nu eenmaal moeten gebeuren. Je leert onbewust keuzes maken waardoor je zelfvertrouwen automatisch vergroot wordt zonder dat je je daar bewust van bent. Omdat het je leven van alledag een andere kleur geeft. Met elkaar maken we de wereld nog mooier.
Reactie plaatsen