the-sky-is-the-limit-banner-ansvianen-schilderen-tekenen

Jouw eigen unieke schilderij

met behulp van het programma "Maak je eigen meesterwerk"

Supergave teken- en schildercursus.
Géén 13 in een dozijn. Je leert schilderen als een echte meester          
   en krijgt snel de kneepjes van het vak onder de knie.         

kl-kunstenaar-schilder-tekenaar-1

Jij bent uniek!

En dat laat je zien in jouw schilderij! Aan de hand van jouw kleuren, jouw thema's, jouw handschrift, van alles wat bij jou past, maak je jouw meesterwerken waar jij van gaat genieten. 
kl-verfkwast-palet-1

Vertel je eigen verhaal

In de cursus leer ik je o.a. technieken waarmee je heel gemakkelijk ontdekt wat jouw overkoepelende thema is. Handig om in de flow te blijven. 
kl-ezel-schilderij-tekening-1

Jij houdt van avontuur

Het leven bij jou is nooit saai. Jij houdt ervan om jezelf en anderen steeds te verrassen. En dat doe je met jouw verrassende schilderijen. 
ma-schilderij-in-wording-ansvianen-tekenen-schilderen

Nooit te oud om te leren

Mijn moeder is mijn grote voorbeeld. Op haar tachtigste schreef ze zich nog in voor een computercursus. Van haar heb ik geleerd dat je nooit te oud bent om te leren. Sterker nog: het houdt je juist jong als je iets nieuws probeert.


Hoe is dat bij jou? Misschien heb je al heel lang de wens om te gaan tekenen of schilderen maar is het er nog steeds niet van gekomen?  Wacht niet te lang met het nemen van een besluit. De tijd tikt door... 

Ja maar.... ik kan helemaal niet tekenen.

Het is een uitspraak die ik zo vaak hoor en die ik zo goed begrijp. Net zoals veel andere mensen had ik sinds de lagere school geen potlood meer aangeraakt. En weet je, pas op mijn 40e is bij mij de kunst op mijn pad gekomen om nooit meer te verdwijnen.Door omstandigheden ben ik gewoon met veel bravoure lessen gaan nemen. Ik vond het zo leuk dat ik daarna zelfs mijn 1e graads lesbevoegdheid haalde in de beeldende vakken om vervolgens in 2014 af te studeren aan de internationaal vermaarde Gerrit Rietveldacademie in Amsterdam.

zevenhoven-het-dorp-van-mijn-jeugd-ansvianen-tekenen-schilderen


Jouw schildersavontuur

Jij hoeft er gelukkig niet zolang over te doen om te leren schilderen.

Mijn studies hebben erin geresulteerd dat ik met behulp van mijn expertise jou goed kan begeleiden bij  jouw schildersavontuur. Ik deel alles wat ik geleerd heb met jou en sowieso help ik je met de meest relevante zaken zodat je een gelaagd en geslaagd schilderij kunt maken met daarin   jouw eigen unieke handschrift.

kl-verfkwast-palet-1

Ontzettend fijne (online)cursus die echt inspireert. Kort en krachtig met waardevolle tips. En als extra kadootje ook veel informatie over uiteenlopende kunst(geschiedenis) tijdens het schetsen. Aanrader!

Nataschja
kl-verfkwast-palet-1

Ans Vianen is een begaafd kunstenaar, positief ingesteld, open en makkelijk benaderbaar en zij wil haar talenten ook delen met geïnteresseerden.

Diana

Maak je eigen meesterwerk waar je lang met plezier naar kijkt en waar je trots op mag zijn. 

Gouden-regel-nr-3-warme-kleuren-koele-kleuren

Wat je allemaal krijgt in de cursus:

 • Voor elk niveau toegankelijk
 • Stap voor stap uitleg
 • Tips en trucs van de grote meesters
 • Technieken om in de flow te blijven
 • Hoe gebruik je een foto op een goede manier zonder deze exact na te schilderen?
 • Hoe meng je kleuren te mengen
 • Onuitputtelijke stroom aan inspiratie
 • Alle vrijheid in vorm en uitwerking 
 • Instructievideo's, die je in je eigen tempo kunt volgen
 • Er mankeert iets aan het schilderij, maar wat? Je boekt met kleine ingrepen grote resultaten. 
 • Gratis updates bij aanvullingen en updates van de cursus.               

Eventjes weg uit de dagelijkse sleur. Ontdek het mysterie vankleur,  vorm,  vlak  en  contrast.   

kleuren-compositie-ansvianen-schilderen

Ruimte en kleur

Geef jezelf alle ruimte en haal je eigen kleur in huis.
de-stilte-die-me-omspon-ansvianen-tekenen-schilderen

Ontspanning

Krijg grip op je leven en maak je hoofd leeg door fijn te schilderen. 
ans-les-nieuwveen-modeltekenen

Keuzevrijheid

Door te schilderen leer je ongemerkt sneller keuzes te maken.


Wat anderen zeggen ...

Ik hoop door mee te doen dat het steeds beter gaat. Het is gezellig en ik kijk ernaar uit.

Mien

Leuk en leerzaam!

Helma 

Super manier om het perfectionisme los te laten.

Willy

Geschikt voor mij?

                   

Maak je eigen meesterwerk

Hoe lang duurt de cursus?

Het ligt eraan hoe intensief je ermee omgaat. Bovendien leert de een sneller dan de ander, dus het is moeilijk om daar een persoonlijke inschatting van te maken.
Er zijn negen lessen waarin een schat aan informatie wordt gegeven. Deze krijg je wekelijks toegestuurd. Verder krijg je onbeperkt toegang tot The Art Club. Dit is een actieve club die onderdeel is van mijn praktijk en geen deel uitmaakt van Facebook of andere social media kanalen. Je bent van harte uitgenodigd om daar je schilderijen te uploaden en een actieve bijdrage te leveren.

Wanneer kan ik beginnen?

Natuurlijk sta je te popelen om te beginnen. Zodra de betaling succesvol is verlopen, kan je van start gaan. Je krijgt elke week een les in je mailbox en je kunt de cursus in jouw eigen tempo volgen.

Welke materialen heb ik nodig?

In mijn gratis E-book kan je precies lezen wat je nodig hebt. Materialen kun je kopen in een speciaalzaak voor kunstenaarsbenodigdheden. Een potlood en papier zijn absolute noodzaak. Verder hangt het af van de soort verf dat je gaat gebruiken. Raadpleeg daarvoor dus het E-book.

Hoe kan ik mijn schilderijen exposeren?

Als onderdeel van de cursus krijg je toegang tot The Art Club Pro. Daarin heb je gelegenheid om in een veilige omgeving je schilderijen te laten zien en om commentaar van andere cursisten te vragen. Zodoende leer je van elkaar.

Wat is de prijs van de cursus?

De prijs van de cursus is 697,-- inclusief BTW.

Ik ben niet creatief en heb geen fantasie. Is de cursus dan wel geschikt voor mij?

Jazeker! Juist wel! Het is één van mijn stokpaardjes om je te leren je creativiteit en je fantasie te stimuleren. Daar zijn beproefde technieken voor. Je zult versteld staan van je eigen creaties! Ik ben blij als ik je daarbij kan helpen.

Heb ik garantie?

Jazeker. Je hebt recht op de wettelijke garantietermijn. Als je de eerste les niets vindt dan kan je kosteloos stoppen. Maar dat zou reuze jammer zijn. Ik kan het me nauwelijks voorstellen dat je niet door wilt gaan, want ik weet zeker dat we een leuke tijd met elkaar tegemoet gaan. Bovendien mis je dan alle extraatjes die ik nog voor je in petto heb.

Ik heb een vraag die hier niet tussen staat. Wat nu?

Stuur even een mailtje naar ansvianen@live.nl en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk.

Ik schilder al lang. Is deze cursus dan nog wel geschikt voor mij?

Ook als gevorderde schilder kan je heel veel inspiratie uit de. cursus halen vanwege de verschillende invalshoeken die ik in de cursus belicht.

                 


The only impossible journey is the one you never begin

Antony Robbins

€  697,-- 
497,-

Maak je eigen meesterwerk


Aanmelden gaat super gemakkelijk. Je hoeft alleen maar op de afbeelding hiernaast te klikken of op onderstaande knop en je komt automatisch in een aanmeldsysteem terecht.

Daarna is het nog even een kwestie van gegevens invullen en veilig betalen met Ideal of PayPal. Vervolgens kan je lekker aan de slag


EN NU TIJDELIJK MET € 200 euro KORTING OMDAT JE MIJN E-BOOK HEBT AANGEVRAAGD. Wacht niet te lang want deze aanbieding gaat binnenkort offline.